Yhteistyösopimus Hifistudion kanssa - Rakennusliike Kari Hämäläinen Oy : Rakennusliike Kari Hämäläinen Oy

Yhteistyösopimus Hifistudion kanssa

Merkittävä yhteistyösopimus – Jatkossa Hifistudio asentaa ja suunnittelee äänentoisto- ja kuvalaitteet Kari Hämäläinen Oy:n rakentamiin asuntoihin!

Hifistudio ja Rakennusliike Kari Hämäläinen oy tekivät merkittävän yhteistyösopimuksen

 

Hifistudio ja Rakennusliike Kari Hämälainen oy ovat tehneet mittavan yhteistyösopimuksen. Jatkossa Hifistudio asentaa ja suunnittelee äänentoisto- ja kuvalaitteet Kari Hämäläinen oy:n rakentamiin uusiin asuntoihin.

Ensimmäinen kohde on Liedossa Johanneksentiellä, jonne valmistuu yhdeksän omakotitaloa. Kaikkiin asuntoihin tulee vakiovarusteena äänentoisto saunaan sekä Bosen monihuonemahdollisuus asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteena on tyylikäs ja helppokäyttöinen järjestelmä ilman näkyviä johtoja.

Rakennusliike Kari Hämäläinen on johtava yksityinen rakennusliike Turun talousalueella. Yhtiön liikevaihto on vuodessa 9 milj. euroa. HifiStudio on Suomen suurin kauppiaiden omistama äänentoiston ammattilainen, jonka liikevaihto on 10 milj. euroa.

Hifi Studio

Hifi Studio on Suomen johtava kuvan- ja äänentoiston erikoisliike 

Hifi Studio on laadukkaiden kuvan- ja äänentoistolaiteratkaisujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee yksityishenkilöitä ja yrityksiä Helsingissä, Oulussa, Tampereella, Kuopiossa, Turussa ja Jyväskylässä sekä myymälöissä että kaikkialla Suomessa verkkokaupan kautta. Laajaan valikoimaamme kuuluvat hifi- ja kotiteatterilaitteet, kuvatuotteet (televisiot ja videotykit), kaiuttimet, monihuonelaitteet, yritysten AV-järjestelmät, sekä suunnittelu- ja asennuspalvelu. 

 

Lisätietoja antavat:
Jarmo Nevari, puh. 0400 500 446
Kari Hämäläinen 0400521664

www.hifistudio.fi